Nagrajenci 16. festivala skečev

Po dveh virtualnih letih festivala skečev smo končno spet dočakali nastope amaterskih gledaliških skupin v živo. V dveh večerih smo videli 11 zelo dobrih nastopov, gledalci so uživali v nastopih in vzdušje je bilo odlično. Če se je prvi večer še našel kakšen prazen sedež, pa je bila drugi večer dvorana popolnoma zasedena.

Gledalci so se odločili, da je med vsemi predstavam bila najboljša predstava Dramske skupine Močnikovi KD Rogaševci z naslovom Snubec.

Strokovni ocenjevalec gospod Rajko Stupar je povedal da je imel izredno težko delo odločiti se komu podeliti nagrade, saj je bilo veliko dobrih nastopov. Na koncu pa se je odločili takole:

Tudi on se je odločil, da je bila najboljša predstava je predstava Dramske skupine Močnikovi KD Rogaševci z naslovom Snubec.

Najboljši igralec je postal Andrej Bajić Šarkezi znan pod vzdevkom Andrej Bakreni.

Najboljša Igralka je postala Melita Žižek iz LGS Zgrebaši iz Pečarovec.

Najboljša moška stranska vloga je pripadla Štefanu Palatina prav tako iz domače LGS Zgrebaši.

Najboljša ženska stranska vloga je pripadla Ani Ječmenica iz Amterskog dramskog kazališta Sveti križ Začretje iz Hravške.

Najboljša mlada igralka je postala Žanin Tobias iz GS Marko Kočar KuD Križevci pri Ljutomeru.

Nagrado za najboljše besedilo je dobil Aleš Balažic za skeč Dan žen iz KD Lipa skupina Veseli vandrovci.

Hvala vsem obiskovalcem, ki ste bili prisotni na letošnjem festivalu skečev, saj ste ravni vi tisti zaradi katerih se trudimo festival organizirati in ga spraviti vsako leto na višji nivo.

Se vidimo na 17. festivalu skečev prihodnje leto.