Predstavitev

Klub malega nogometa Pečarovci je bil ustanovljen leta 1984. Od leta 1997 uspešno tekmujemo v Občinski ligi klubov malega nogometa Občine Puconci, pred tem pa smo nastopali v ligi malega nogometa Murska Sobota. V domači ligi smo dosegli številne uspehe. V letih med 2001 in 2004 smo zaporedoma osvajali naslove prvakov ter si s tem prislužili prehodni pokal v trajno last, prav tako pa smo dvakrat že osvojili pokalni turnir domače lige.
V zadnjih letih uspešno tekmujemo tudi na državnem nivoju, saj smo leta 2014 na Državnem prvenstvu za amatere ter leta 2020 v Ligi ena dosegli zavidljivo tretje mesto v državi. S tem smo tako ime naše vasi, kot tudi občine, ponesli širom po Sloveniji.
Naša predanost športu in domači vasi se kaže tudi v naši skrbi za infrastrukturo. V sklop športnega objekta, ki ga nenehno izboljšujemo in nadgrajujemo, spadajo slačilnice s sanitarijami, pokrite tribune, prostori za administrativne zadeve ter prenovljeni šank s kuhinjo.
Klub malega nogometa Pečarovci je tako del uspešne zgodbe vasi Pečarovci in predstavlja pomembno vez med vaščani, društvi, lokalno skupnostjo ter simpatizerji.

KMN Pečarovci logo